Microdermabrasie is populair en niet voor niets. Heeft u last van acnÚ, littekens, mee-eters, rimpels of pigmentvlekken dan is Microdermabrasie de aangewezen methode voor u!
Zonder bijwerkingen, narcose of naalden een uitstekend resultaat!
Microdermabrasie resultaten


Microdermabrasie
Microdermabrasie resultaten
Microdermabrasie resultaten

Een peeling behandeling


In de cosmetica wereld maakt men naast microdermabrasie ook veel gebruik van peeling. Peeling is een techniek waarbij oude huidcellen, die zich op de oppervlakte van je huid bevinden, worden verwijderd. Hierdoor komen jonge en nieuwe huidcellen aan de oppervlakte waardoor je huid een jonger uiterlijk krijgt. Ook oppervlakkige rimpels kunnen op deze manier worden vervaagd. Dit doet men door de huid om de rimpel heen weg te halen waardoor de groef, de rimpel minder opvalt. Peelings worden met name ingezet op handen, hals en in het gezicht.

Soorten peelings


Er zijn meerdere soorten peelings die allemaal kunnen werken.  Zo heb je de mechanische peelings, chemische peelings, kruidenpeelings en biopeelings. Chemische peelings zijn vaak gebaseerd op een behandeling met salicylzuur. Salicylzuur zorgt er voor dat de huidcellen afsterven. Een peeling op basis van salicylzuur wordt een zogenaamde zachte behandeling genoemd. Een agressievere behandeling is ook mogelijk. Hiervoor gebruikt men dan Trichloorazijnzuur. Trichloorazijnzuur zorgt er niet voor dat de huidcellen afsterven maar dat ze worden weggebrand.
De meest effectieve peelings is er een die onder narcose moet worden uitgevoerd. Het betreft een peeling op basis van Fenol. Dit is een zeer agressieve stof die diep in de huid doordringt. Het voordeel hiervan is dat ook diepe rimpels en huidverkleuringen verholpen kunnen worden. Heeft u behoefte aan een zware peeling dan kunt u het beste contact opnemen met uw huisarts. De overige peelings kunnen bij een schoonheidssalon of thuis worden ondergaan.

Een hele andere soort peeling is een peeling op basis van kruiden. Een zogenaamde kruidenpeeling werkt hetzelfde als een gewone peeling maar bevat naast de werkzame stof vaak ook nog vitaminen en andere voedingsstoffen. Hierdoor herstelt uw huid sneller na een behandeling.

Peeling of microdermabrasie?


Peelings werken absoluut, maar toch gaan onze voorkeur uit naar microdermabrasie. Dit komt doordat een peeling vaak nog bijwerkingen heeft. Er doen zich dan ook regelmatig complicaties voor. Microdermabrasie is dan ook de veiligste van de twee behandelingen. Het resultaat van beide behandelingen is overigens meestal hetzelfde.
Snel geld verdienen!
De informatie die op deze site wordt gepubliceerd, is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en behandeld.

De informatie kan echter niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een arts. Wij willen benadrukken dat u bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op zou moeten nemen met uw arts, specialist of apotheker.

www.microdermabrasie.net kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.
Privacy policy