Microdermabrasie is populair en niet voor niets. Heeft u last van acné, littekens, mee-eters, rimpels of pigmentvlekken dan is Microdermabrasie de aangewezen methode voor u!
Zonder bijwerkingen, narcose of naalden een uitstekend resultaat!
Microdermabrasie resultaten


Microdermabrasie
Microdermabrasie resultaten
Microdermabrasie resultaten

Medik8 Dermaroller

Een micro needling behandeling voor thuis.


Waarschijnlijk gebruikt u een aantal verschillende cremes en serums om uw huid jong te houden of om uw huid te verjongen. In veel gevallen zullen deze producten slechts oppervlakkig in uw huid doordringen en daardoor nooit het gewenste of het beloofde resultaat opleveren. Om al die producten voor huidverjonging optimaal tot hun recht te laten komen is meer nodig dan alleen smeren en in masseren. Dat is dan ook het geheim van een groot aantal Hollywood sterren. Zij hebben namelijk al veel eerder kennis gemaakt met het zogenaamde “toverstokje”!

Het toverstokje is een liefkozende naam voor iets pijnlijks. Namelijk de Medik8 Dermaroller. De Medik8 Dermaroller is namelijk een roller met allemaal kleine naaltjes. Door met de Dermaroller over de huid te gaan ontstaan er allemaal kleine gaatjes in de huid, en dat is pijnlijk! Maar, wie mooi wil zijn moet pijn leiden! Want ondanks dat het pijn doet, is dit toch een van de meest gebruikte behandelingen voor huidverjonging en om huidveroudering tegen te gaan. Er is inmiddels ook al een naam voor deze behandeling en dat is micro needling. Micro needling houdt in dat uw huid wordt geperforeerd waardoor de doorbloeding wordt verbeterd en de collageen aanmaak toeneemt.

Nu worden deze eigenschappen aan veel meer producten toegeschreven die veel minder pijnlijk zijn, dus waarschijnlijk vraagt u zich nu af waarmee de Medik8 Dermaroller zich onderscheidt. Een logische vraag die wij uiteraard ook hebben gesteld. Nou het verschil met andere producten is er, en het verschil is groot! Doordat de Medik8 Dermaroller de huidt perforeert zullen de cremes en serums die u waarschijnlijk nu al gebruikt veel beter en dieper in de huid kunnen doordringen. Immers, de minuscule gaatjes in de huid zorgen er voor dat huidverzorgingsproducten veel beter naar de onderste huidlagen worden getransporteerd. U verjongt dus niet alleen uw buitenste huidlaag maar ook de diepere huidlagen. Verjonging van binnenuit dus!

De behandeling


Behandeling met de Medik8 Dermaroller bestaat dan ook uit het het heen en weer rollen van de dermaroller gevolgd door het aanbrengen en in masseren van een voedende en verstevigende crème. Vaak zal dit een Vitamine C crème zijn die het huidweefsel verstevigd. U moet trouwens niet schrikken als u na de behandeling een diep rode kleur heeft. Dit is namelijk het gevol van de micro needling behandeling en trekt doorgaans binnen een paar uur weg. Na de behandeling dient u de Dermaroller goed schoon te maken. De kleine naaldjes kunnen nogal eens huidresten vasthouden. Dit kan echter eenvoudig worden verholpen door de naaldjes na de behandeling goed te reinigen. Eventueel met een klein beetje alcohol.

Dermaroller ervaringen

Langzaam beginnen er steeds meer ervaringen met de Medik8 Dermaroller op het internet te verschijnen. Wij vonden onder andere de volgende  dermaroller ervaringen:

Mijn huid is een stuk strakker en gladder geworden.  Ik gebruik ze pas 2 weken en misschien blijkt het wel slecht te zijn op lange termijn.

Het resultaat is echt geweldig. Ik heb minder pukkeltjes en mijn huid voelt een stuk zachter.
Er werd mij geadviseerd om in de zomer heel erg uit te kijken voor de zon, of zelfs even te stoppen met rollen, om pigmentplekjes te voorkomen.

Ik zie echt resultaat bij de verouderde,grauwe of rokershuid ook bij acne littekens,en ja je zult het niet denken maar zelfs een huid met tele's knapt zienderogen op.
Snel geld verdienen!
De informatie die op deze site wordt gepubliceerd, is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en behandeld.

De informatie kan echter niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een arts. Wij willen benadrukken dat u bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op zou moeten nemen met uw arts, specialist of apotheker.

www.microdermabrasie.net kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.
Het DermaWand pakket

Privacy policy