Microdermabrasie is populair en niet voor niets. Heeft u last van acnť, littekens, mee-eters, rimpels of pigmentvlekken dan is Microdermabrasie de aangewezen methode voor u!
Zonder bijwerkingen, narcose of naalden een uitstekend resultaat!
Microdermabrasie resultaten


Microdermabrasie
Microdermabrasie resultaten
Microdermabrasie resultaten

Chinese peeling


Redelijk nieuw in het wereldje van peelings is de zogenaamde Chinese peeling. De Chinese peeling wordt vaak ook de kruidenpeeling genoemd en is bij bepaalde huidtypen zeer effectief. Heeft u een verarmde huid dan zal een Chinese peeling waarschijnlijk zeer goed aanslaan.

Een Chinese peeling is een peeling op basis van een Chinese kruidencocktail, bestaande uit algen, melisse, peperita extract, goudsbloem, duizendblad, kamille en de stof perfluorcarbon. Perfluorcarbon is een met zuurstof verzadigde stof met een verjongende werking. Deze stof beÔnvloedt onder andere de metabolisme van uw huid. Door het metabolisme van uw huid te versnellen wordt er meer collageen aangemaakt. Zoals u waarschijnlijk al weet is deze stof erg belangrijk voor een jongere huid. Ook veroorzaakt perfluorcarbon een versnelling van de celdeling. Hierdoor zult u meer huidcellen aanmaken waardoor uw huid er jonger uit ziet.
De Chinese peeling is het modernste wat de cosmetica wereld te bieden heeft en is uitsluitend bij gespecialiseerde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten beschikbaar. De cocktail van kruiden wordt op de huid ingemasseerd gevolgd door een masker. Na de behandeling kunt u een licht tintelend gevoel ervaren. Ook kan na enkele dagen de huid gaan schilferen. Dit komt doordat de bovenste huidlaag afsterft. Dit is helemaal niet erg en is zelfs juist de bedoeling. Op deze manier komt de jonge huid namelijk tevoorschijn. Na een korte periode houdt de schilfering op en heeft u een gezonde huid. Indien na 1 behandeling de huid nog niet volledig naar wens is kan een Chinese peeling nog een of meerdere keren worden herhaald. Doordat de Chinese peeling een natuurlijk product is kan het meerdere keren worden toegepast.

Wanneer een Chinese peeling?


Een Chinese peeling kan bij veel huidtypen worden ingezet. Uw huidskleur is daarbij niet belangrijk. De belangrijkste huidkwalen zoals grove poriŽn, striae, pigmentvlekken, acne en littekens reageren zeer positief op een Chinese peeling. Een behandeling van 60 minuten zal zeer effectief werken tegen bovenstaande kwalen. 
Snel geld verdienen!
De informatie die op deze site wordt gepubliceerd, is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en behandeld.

De informatie kan echter niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een arts. Wij willen benadrukken dat u bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op zou moeten nemen met uw arts, specialist of apotheker.

www.microdermabrasie.net kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.
Privacy policy